Het politieke halfuurtje

 • Een gesprek met de politie in Zandvoort bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag,  21-05-2022, tijd voor “Goedemorgen Zandvoort” met dit keer als onderwerp: Danny Slager, politie agent in Zandvoort, hij sprak over de wijkteams in Zandvoort, dat ze klaar zijn voor het zomerseizoen.

 • Het politiek gesprek bij ZFM Zandvoort.

  Het is zaterdagmorgen, 21- 05 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Buitengewoonraadslid voor D66, Jitte de Vries, stelt zich zelf voor

 • Een gesprek bij ZFM Zandvoort, over schuldhulpmaatje.

  Het is zaterdagmorgen, 21- 05 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Karen van de Weijer, zij is van de Stichting Schuldhulpmaatje, die in actie komt voor schuldenproblematiek in Zuid-Kennemerland. Meer weten, kijk dan op https://www.schuldhulpmaatje.nl/

 • Politiek gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 21- 05 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: De Winnaars van het Jeugddebat in Zandvoort. De winnaars kwamen dit jaar van de school ‘De School’ uit Zandvoort.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 30- 04 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Marloes Paap, Het nieuw raadslid voor Jong Zandvoort.

 • Het gesprek bij ZFM Zandvoort over….

  Het is zaterdag,  30-04-2022, tijd voor “Goedemorgen Zandvoort” met dit keer als onderwerp: Ernst Brokmeier, Hij sprak over de 4 mei herdenking en 5 mei viering in Zandvoort

 • Tijd voor “Goedemorgen Zandvoort” met als gast,…

  Het is zaterdag,  23-04-2022, tijd voor “Goedemorgen Zandvoort” met dit keer als onderwerp: Èrnst Brokmeier, hij sprak over dat eindelijk weer een Koningsdag in Zandvoort is .

 • Te gast bij Goedemorgen Zandvoort,….

  Het is zaterdag,  00-00-2022, tijd voor “Goedemorgen Zandvoort” met dit keer als onderwerp; Marcel Elsjan of Wipper, Zij hadden het over het HDMZ Museum, dat de deuren heeft gesloten voor goed.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 23- 04 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Wethouder Gert-Jan Bluijs, sprak over de financiële ondersteuning bij hoge energielasten.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 23- 04 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Het nieuwe raadslid voor de VVD in de gemeente Zandvoort, Sven Drommel