Het politieke halfuurtje

 • Te gast bij Goedemorgen Zandvoort bij ZFM Zandvoort.

  Het is zaterdag 03-06-2023, tijd voor Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als gasten ; Willem vd Sloot en wolvenfluisteraar Marcel Bressers, Ze spraken over de terugkeer van de wolf die ook in Kennemerduinen en de Waterleidingduinen mogelijk te zien gaan zijn.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 03-06-2023, tijd voor het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort, met dit keer als gast; Karim El Gebali (GL) over de actuele politieke onderwerpen 

 • Het is tijd voor Goedemorgen Zandvoort, tijd voor het geprek met…

  Het is zaterdag 13-05-2023, tijd voor Goedemorgen Zandvoort. Met als onderwerp, een bekende Zandvoorter. Dit keer was het Frank Paardekoper alias Dingetje.

 • Tijd voor het politiek gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 13-05-2023, tijd voor het politieke gesprek bij Goedemorgen Zandvoort. Met dit keer als gast;  Jerry Kramer raadslid voor Jong Zandvoort. Dhr. Kramer had het over het verloop van de commissievergaderingen van 09 mei.

 • Tijd voor Goedemorgen Zandvoort met dit keer een bekende Zandvoorter

  Het is zaterdag 06-05-2023, tijd voor, Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als onderwerp een bekende Zandvoorter aan het woord, dit keer was het Johnny Kraaijkamp JR.

 • Tijd voor goedemorgen Zandvoort bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 06-05- 2023, tijd voor Goedemorgen Zandvoort, met dit als onderwerp en als gast; Peter Berkhout, hij had het over, dat De Zonnebloem Zandvoort 50 jaar bestaat.

 • Tijd voor Goedemorgen Zandvoort bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 06-05-2023, tijd voor Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als onderwerp: De ontdekte Engelandvaarder met Zandvoortse roots – DNA-onderzoeker Willem Borstel

 • Tijd voor een politiek onderwerp bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 06-05-2023, tijd voor een politiek onderwerp met gast Mirko Gerrits. Hij sprak over dat Zandvoort Echt Een wil ‘Dwang’ uit spreidingswet AZC wil halen.

 • Tijd voor Goedemorgen Zandvoort bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdag 29-04-2023, tijd voor Goedemorgen Zandvoort , met dit keer als onderwerpen;

  Over de Familie Parool-drukker Wim Gertenbach,die in II WO gefusilleerd werden. Te gast waren Marja Strang en de burgemeester van Zandvoort dhr. David Moolenburgh om hier over te praten.

  Vervolgens spraken Pauline Jäger en Marcel Koekoek om over het Boek over Liesje, die ondergedoken zat tijdens de WO II te praten.

  Tot slot sprak de burgemeester van Zandvoort dhr. David Moolenburgh over 4 en 5 mei in Zandvoort en over de twee personen die een koninklijke onderscheiding hebben gekregen.

 • Tijd voor een politiek onderwerp bij ZFM Zandvoort.

  Het is zaterdag 29-04-2-23, tijd voor een politiek onderwerp bij ZFM Zandvoort, vandaag ging het over de toekomst camping Sandevoerde in Zandvoort. Vandaag te gast waren Geert Sijtzema en Marko Deen van de PVV Zandvoort en statenlid Heidi Bouhlel om hier over te praten en hoe het er voorstaat