Het politieke halfuurtje

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 15- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: De burgemeester van Zandvoort, dhr. David Moolenburgh, Zij bespraken de persconferentie van vrijdag 14-01-2022 en de situatie voor en in Zandvoort de komende dagen. de burgemeester zij het volgende in het Haarlems dagblad:

  De Gemeente Zandvoort steunt ten zeerste de oproepen richting de regering in Den Haag om snel over te gaan tot versoepelingen van het huidige maatregelen pakket. Ik zie dagelijks met eigen ogen wat de huidige situatie doet met onze geweldige ondernemers in Zandvoort. Maar ook wat de huidige sluitingen betekenen voor onze inwoners. Het moet echt kunnen om meer ruimte te bieden aan de samenleving Zo hebben wij vandaag een motie gesteund die is ingediend tijdens de ledenvergadering van de VNG om meer mogelijk te maken en ook via onze Veiligheidsregio wordt dit standpunt krachtig uitgedragen richting Den Haag. De kracht van een gezamenlijke stem van veel gemeenten is groot wanneer die breed wordt gedragen. Zo is vanmiddag de motie bij de VNG door 100 procent van de gemeenten gesteund. Gecontroleerde openstelling moet kunnen. Ik ga er van uit dat dit geluid wordt overgenomen. Wat ons betreft moet daarbij ook nadrukkelijk gekeken worden wat de mogelijkheden zijn om ook de horeca weer meer ruimte te bieden en een duidelijk perspectief te bieden wanneer en op welke wijze opening van onze gastvrije horeca- ondernemers mogelijk is. Maar luister wat de heer Moolenburgh zij bij ZFM Zandvoort

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 15- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Factie voorzitter van OPZ, Peter Kramer, met de kandidaten lijst en het programma van Ouderenpartij Zandvoort (OPZ) voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

 • Het politiek gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 15- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Mevr. Astrid van der Veld, Zij sprak bij ZFM over waarom Gemeente Belangen Zandvoort (GBZ) mogelijk verdwijnt uit de Zandvoortse politiek bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 als er geen geschikte mensen kunnen vinden die in de gemeenteraad willen gaan zitten. Mocht u denken, heb wel interesse in de Zandvoortse politiek, kijk dan eens op GBZ.nu

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandoort

  Het is zaterdagmorgen, 15- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: GL raadslid Karim el Gebaly, Programma GroenLinks.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 08- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Jerry Kramer en Kim Göransson  over de problemen die er waren ontstaan over de naam van de nieuwe politieke partij in Zandvoort, ‘Jong Zandvoort’.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 08- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: De wethouder van Zandvoort, Mevr. Ellen verhei luister wat de wethouder te vertellen had over het parkeerbeleid in Zandvoort.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 08- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast: Maaike Koper, fractie voorzitter en raadslid voor de PvdA in de Gemeente Zandvoort. Luister hieronder wat Mevr. Koper te vertellen had.

 • Het politieke gesprek bij ZFM Zandvoort

  Het is zaterdagmorgen, 01- 01 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, Dit keer ging het over de politieke perikelen binnen de VVD in de gemeente Zandvoort. Het was een interessante uitzending. Diverse leden, en oud leden van de VVD, zijn aan het woord geweest om hun mening te geven over de ontstane situatie binnen de VVD. Ook was Wijnand Burger in de studio aanwezig, om zijn column, die hij had geschreven over VVD perikelen, nog een keer voor te kunnen lezen. Hieronder kunt alles terug horen

  https://zfmzandvoort.nl/2022/01/01/interviews-goedemorgen-zandvoort-01-01-2022/
 • Brandweer Kennemerland neemt zelf water mee om te blussen.
  https://www.youtube.com/embed/QoPfMup8g_c
  De brandkranen worden vanaf 3 januari niet meer gebruikt door de Brandweer Kennemerland. De hulpverleners nemen nu water mee om een brand te blussen.
 • De Nieuwjaarstoespraak van de burgemeester van Zandvoort dhr. Moolenburgh.