Het Huurders Platform Zandvoort

Het Huurders platform Zandvoort. Klik op de afbelding om op de website te komen

Waarom een Huurders Platform in Zandvoort? 

In mei 2013 is in Zandvoort een huurdersplatform opgericht. Een platform waarin alleen Zandvoortse huurders van de Key zitting hebben en dat zich richt op de belangen van de Bewonerscommissies en/ of huurders van woonstichting de Key in Zandvoort. 

Het platform is een regionale afdeling van huurdersvereniging Arcade te Diemen en de voorzitter is tevens een lid van het bestuur van Arcade.Het platform overlegt een maal per kwartaal met de regiomanager van de Key in Zandvoort, waarbij allerlei zaken worden besproken, o.a. leegstand, schoonmaakcontracten en serviceverlening.

Wij zijn een groep enthousiaste huurders, die graag gezamenlijk de handen uit de mouwen steken, om zodoende de Zandvoortse huurder via een korte lijn te ondersteunen bij een probleem. Ieder heeft zijn eigen taak binnen in het platform, maar alles wordt met elkaar besproken en democratisch besloten.

Wij hebben een wekelijks telefonisch spreekuur op de Maandagavond en indien nodig gaan wij ook naar de desbetreffende toe om de zaken te bespreken of uit te leggen. Ook bieden wij de helpende hand bij het opstarten van de zo broodnodige Bewonerscommissie. Iets wat wij enorm stimuleren onder het motto SAMEN STERK.

Het huurdersplatform heeft ook contacten in de Gemeenteraad van Zandvoort en krijgen daar zelf advies en assistentie van, iets wat erg belangrijk kan zijn bij het opstellen van een prestatiecontract tussen de gemeente en de Key. Het platform hoopt hierbij betrokken te worden.

Zandvoort is verschillend van Amsterdam. Kleinschaliger en heeft de ONS KENT ONS mentaliteit. De lijnen zijn korter doordat veel mensen elkaar kennen. Het is tenslotte een dorp, die zijn eigen identiteit behouden wil. Daar strijden wij ook voor. Kortom, wij gaan er voor, want……

HET HUURDERS PLATFORM ZANDVOORT GAAT DOOR WAAR DE KEY STOPT!

Iedere 1 ste maandag van de maand:  spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur bij Pluspunt,

of op maandagavond van 19.00 tot 21.00 telefonisch spreekuur: op telefoonnummer 06 55 727 905