Tijd voor Goedemorgen Zandvoort live vanaf het strand bij de Reddingboot dag van de KNRM.

Het is zaterdag 25 -05-2024, tijd voor Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als onderwerp: De Reddingsboot dag van de KNRM 2024. In het hele land was afgelopen zaterdag de Reddingboot dag bij de KNRM. Zo ook in Zandvoord. Daar komt ook nog eens bij dat de KNRM 200 jaar bestaat in november.

Karina Veeren was namens radio ZFM Zandvoort deze zaterdag ook aanwezig om live verslag te kunnen doen van de Reddingbootdag van de KNRM Zandvoort, Karina ging samen met haar collega’s zelf ook mee met de reddingboot. Het was voor haar de eerste keer.

Het was niet de Annie Poulisse waar er mee gevaren werd, maar ‘De Redder’ de reserve boot uit IJmuiden. Want Annie Poulisse was aan een grote onderhoudsbeurt toe. Karina had, nadat ze terug was van haar boottocht met de KNRM op zee, op het strand nog een paar interview met een aantal waaronder Henk Keur en de jongste vrijwilliger bij de KNRM .