Het is tijd voor Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als onderwerp;

Het is zaterdag 2-09-2023, tij voor Goedemorgen Zandvoort, met dit keer als gast, Bart Botschuijver, Ze hadden het over dat, komende zondag 02 en 03-09-2023, er weer een Rommelmarkt en een feest in Oud Noord komt . Op zaterdag 2 is de Rommelmarkt en op zondag 3 september is er de kinderspeeldag met van 13.00 uur tot 17.00 uur de skelterrace voor alle kinderen van 5 tot 12 jaar. Er zijn skelters aanwezig maar de kinderen kunnen ook hun eigen skelter meenemen. Inschrijven voor de skelterrace kan nog t/m zaterdag a.s via +31 6 21216265. Alle kinderen uit Zandvoort zijn van harte welkom en de toegang is gratis. De organisatie wil de kinderen een onvergetelijke dag geven. Feestcommissie “Soentje” nodigt u van harte uit om dit geweldige feest mee te beleven! Het gebeuren vind plaats in Zandvoort, in de Potgieterstraat, Ten Kateplantsoen, Dacostastraat en Gennestetstraat in Oud -Noord.