Het politiek gesprek bij ZFM Zandvoort

Het is zaterdagmorgen, 05- 02 -2022, tijd voor het politieke gesprek bij “Goedemorgen Zandvoort”, met dit keer als gast, Ben Zonneveld sprak met diverse leden van GBZ, over de situatie die is ontstaan binnen GBZ. Er was een bericht naar buiten gekomen dat GBZ niet zou meedoen met de komende gemeenteraadsverkiezingen. Maar, men moest opeens lezen dat Cor Draijer toch een lijst had ingediend, om toch mee te kunnen doen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen met GBZ.  Astrid van der Veld, die niet op de kieslijst voorkwam, maar nog steeds de huidige fractievoorzitter van GBZ is, gaf haar mening over de handelswijze van Cor Draijer en de ontstane situatie. Vervolgens kwam de nieuwe lijsttrekker aan het woord van GBZ dhr, Jordi Valies. Daarna sprak Ben Zonneveld met Cor Draijer over de ontstane situatie binnen de politieke partij GBZ. Luister wat er allemaal verteld is.